Κατάψυξη: τι και για πόσο; Χοιρινό

Ζαμπόν:

ψύξη: 1 εβδομάδα (ολόκληρο κομμάτι) ή 4 μέρες (σε φέτες)

κατάψυξη: 2 μήνες

Ζωμός κρέατος:

ψύξη: 2 μέρες

κατάψυξη: 4 μήνες

Κιμάς:

ψύξη: 2 μέρες

κατάψυξη: 4 μήνες

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ (ωμά):

ψύξη: 2 μέρες

κατάψυξη: 2 μήνες

Μπριζόλες και κομμάτι για ψητό:

ψύξη: 3 μέρες

κατάψυξη: 6 μήνες

Μπέικον (σε αεροστεγή συσκευασία εμπορίου):

ψύξη: 3 εβδομάδες (κλειστή) ή 1 εβδομάδα (ανοιγμένη)

πηγή: So simple / Ιούνιος 2012

Advertisements