Χρήση αλλιώς

Τον καρπό της βανίλιας τον γνωρίζετε. Αυτόν που τον σκίζουμε στα δύο ώστε να δώσει γεύση στα γλυκά. Τα κλωναράκια του λοιπόν δεν τα πετάμε. Τα βάζουμε μέσα στο βάζο της ζάχαρης και μας δίνει εύκολα και γρήγορα αρωματική ζαχαρίτσα.

 

Σίγουρα σας έχει τύχει να αγοράσετε αυγά και αυτά να έχουν κολλήσει στην θήκη τους. Μην προσπαθείτε να τα ξεκολλήσετε με το χέρι γιατί μάλλον θα τα σπάσετε. Βυθίστε την θήκη με τα αυγά σε ένα μπολ με νερό και θα ξεκολλήσουν εύκολα! 🙂

Advertisements